aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤα πέναλτι στο ΓΣΠ, το πρόσωπο και η καθοριστική φάση

Τα πέναλτι στο ΓΣΠ, το πρόσωπο και η καθοριστική φάση

Σωστή ήταν η υπόδειξη πέναλτι από τον Βασίλη Δημητρίου στο 66ο λεπτό του ντέρμπι μεταξύ ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωσης στο ΓΣΠ για την 16η αγωνιστική, καθώς ο Πράνιτς ανέτρεψε καθαρά τον Ενσούε.

Ο διαιτητής του αγώνα, όμως, έπρεπε να δείξει την άσπρη βούλα και στο 15ο λεπτό σε κράτημα του Ντουγκλάο από τον Μερκή. Στην Ανόρθωση διαμαρτυρήθηκαν έντονα και για άλλο ένα πέναλτι, πέντε λεπτά μετά (Κατσιαράβα-Μερκής), το οποίο μπορούσε να υποδειχθεί. Ο Μικελντάντζε έκανε φάουλ για κίτρινη κάρτα στο 88΄ και θα ήταν η δεύτερή του.

Διαβάστε επίσης: Ο ΑΠΟΕΛ έκανε «περίπατο» στο ντέρμπι με την Ανόρθωση (vid & pics)

Το πρόσωπο του αγώνα

Ο Λέο Νατέλ πιστοποίησε σε άλλο ένα παιχνίδι τη σημαντικότητά του στο γαλαζοκίτρινο ρόστερ. Ο νεαρός Βραζιλιάνος, κόντρα στη ροή του ντέρμπι, με άπιαστο σουτ στο 20ό λεπτό έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ, δείχνοντας ουσιαστικά τον δρόμο προς την επιτυχία. Το χθεσινό ήταν το έκτο γκολ που σημειώνει σε 12 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Έφυγε απογοητευμένος ο Παντελή, τετ-α-τετ με Ντουγκλάο

Η καθοριστική φάση

Κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν αυτή που έφερε το πρώτο γκολ των γηπεδούχων ή το δοκάρι της Ανόρθωσης στο 56ο λεπτό. Θα επιλέξουμε όμως αυτή που καταγράφηκε στο 66ο λεπτό, κατά την οποία ο Πράνιτς ανέτρεψε τον Ενσούε και ο Μοράις έγραψε από την άσπρη βούλα το 2-0. Κάπου εκεί, οι τρεις βαθμοί πήραν τον δρόμο για το ταμείο του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ