aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣυνάντηση διαιτητών-προέδρων: Τα «ρεζιλίκκια», η υπόσχεση και η προκατάληψη

Συνάντηση διαιτητών-προέδρων: Τα «ρεζιλίκκια», η υπόσχεση και η προκατάληψη

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του συνδέσμου διαιτητών και των προέδρων της Α’ κατηγορίας, στην οποία οι δύο πλευρές τα είπαν… έξω από τα δόντια.

Οι μεν διαιτητές εξέφρασαν την απογοήτευση τους για την κάθοδο ξένων διαιτητών και για τις αλλαγές διαιτητών σε φιλικά παιχνίδια, και έδωσαν υπόσχεση πως θα γίνει προσπάθεια βελτίωσης τους, ενώ σχεδόν όλοι οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των ομάδων μίλησαν για προκατάληψη αλλά και για τους λανθασμένους επαναλαμβανόμενους ορισμούς συγκεκριμένων διαιτητών που δεν βοηθούν στην εξάλειψη της.

Η αναφορά του προέδρου της ΑΕΚ, Άντρου Καραπατάκη, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως «είναι ρεζιλίκκι να φέρνουμε ξένους διαιτητές» έκανε αίσθηση, ενώ ο διοικητικός ηγέτης του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, εξέφρασε για άλλη μια φορά την ανάγκη για βελτίωση της διαιτησίας. Μάλιστα, αιτιολόγησε την θέση των κυανόλευκων για κάθοδο ξένων διαιτητών, τονίζοντας πως θα πλαισίωναν τους Κύπριους. Ανόρθωση (Παναγιώτης Σαλαφώρης) και ΑΠΟΕΛ (Πρόδρομος Πετρίδης) είχαν κοινό σημείο… πλεύσης, τονίζοντας πως κάποιοι ορισμοί καλό θα ήταν να αποφεύγονται. Τόσο ο ισχυρός άντρας των γαλαζοκιτρίνων, όσο και των κιτρινοπράσινων, τάχθηκα υπέρ των Κυπρίων διαιτητών.

Μάλιστα, οι ρέφερι προχώρησαν και σε παραδοχή, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι διαιτησίες της λήξασας σεζόν δεν ήταν οι καλύτερες γι’ αυτό και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα γίνει προσπάθεια βελτίωσης των διαιτησιών.

Κοινό σημείο αναφοράς των δύο πλευρών, είναι να αφήσουν πίσω όσα προηγήθηκαν και να αρχίζει η σεζόν με ηρεμία και εμπιστοσύνη, ώστε να αποφευχθούν οι εντάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ