aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣτην Πάφος FC μετά τον Παπαδάκη και το... δεξί χέρι του Μπεργκ στην Ομόνοια

Στην Πάφος FC μετά τον Παπαδάκη και το… δεξί χέρι του Μπεργκ στην Ομόνοια

Πέραν από τον Χένινγκ Μπεργκ και ο Στάνισλαβ Σοκολόφσκι έχει συμφωνήσει με την Πάφος FC και θα είναι ο βοηθός του Νορβηγού προπονητή.

Μετά την άψογη συνεργασία των δυο στην Ομόνοια συνεχίζουν μαζί και στο νέο προπονητικό σταθμό του 52χρονου προπονητή, ο οποίος είχε θέσει σαν όρο τη συνεργασία και με τον Πολωνό στενό συνεργάτη του. Άλλωστε, δεν ήταν τυχαίο το γεγονός πως στο «Ηλίας Πούλλος» χαρακτήριζαν τον Σοκολόφσκι ως το… δεξί χέρι του Μπεργκ.

Στην Πάφο μαζί με τον Χένινγκ Μπεργκ θα καταλήξει όπως δείχνουν και Λεωνίδας Παπαδάκης οι δρόμοι του οποίου με τον ΑΠΟΕΛ χώρισαν. Αν και ο Ελλαδίτης προπονητής φυσικής κατάστασης έκανε προσπάθεια να επιστρέψει στην Ομόνοια βρήκε κλειστή πόρτα και όταν δέχθηκε το τηλεφώνημα από τον Χένινγκ Μπεργκ για να πάει μαζί του στην Παφο, δεν μπορούσε να αρνηθεί αφού το διαζύγιο με τον ΑΠΟΕΛ ήταν προ των πυλών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ