aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣτη γωνία για Μπασιρού η ΑΕΚ

Στη γωνία για Μπασιρού η ΑΕΚ

Σε ρυθμούς μετεγγραφικής περιόδου μπαίνουν σιγά – σιγά οι κυπριακές ομάδες. Προέχει το ξεσκαρτάρισμα των έμψυχων δυναμικών και ακολούθως οι προσθήκες. Στην ΑΕΚ η προεργασία έγινε αρκετά πιο πριν και γι’ αυτό οι Λαρνακείς ανακοίνωσαν ήδη την αποχώρηση εφτά ποδοσφαιριστών, ενώ αποχαιρέτησαν τον Μικέλ Γκονθάλεθ, ο οποίος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο Τσάβι Ρόκα κινείται για την απόκτηση του Αργεντινού δεξιού μπακ Φακούντο Σάντσεθ που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, ενώ πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του Φουάντ Μπασιρού.

Ο 33χρονος ανασταλτικός μέσος μένει ελεύθερος από την Ομόνοια και για την ώρα δεν είναι δεδομένη η παρουσία του στο «Ηλίας Πούλλος». Η ΑΕΚ περιμένει στη γωνία και δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση απόκτησής του βραχύσωμου μέσου, ο οποίος κατέγραψε 31 συμμετοχές τη φετινή σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ