aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣτα δύσκολα δείχνει χαρακτήρα η Αλκή

Στα δύσκολα δείχνει χαρακτήρα η Αλκή

Κερδίζει και με ανατροπή! Η Αλκή, στα δύσκολα δείχνει χαρακτήρα. Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αποφασιστικότητα για διεκδίκηση της μεγαλύτερη δυνατής βαθμολογικής συγκομιδής που θα την διατηρήσει στην κατηγορία.

Οι κυανέρυθροι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ απέναντι στον Ερμή, ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, έδειξαν πως διαθέτουν ποιότητα και έκαναν την ανατροπή. Έφθασαν σ’ ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που τους έφερε στη δεύτερη θέση του β’ ομίλου. Στην ομάδα της Λάρνακας βλέπουν τη συνέχεια με πίστη και αισιοδοξία, στοιχεία που πηγάζουν από τις θετικές εμφανίσεις και κυρίως τα νικηφόρα αποτελέσματα στις πρώτες δύο αγωνιστικές της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Νίκησε με 3-0 την Πάφο εκτός έδρας και 2-1 τον Ερμή στο «Αμμόχωστος». Έστειλε μήνυμα παραμονής, παρόλο που υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος για υλοποίηση του στόχου της. Πλέον, ο Σακκάς και οι ποδοσφαιριστές του θα προετοιμαστούν για το νέο εντός έδρας ματς, αυτή τη φορά απέναντι στη Δόξα την προσεχή Κυριακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ