aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΣοβαρός τραυματισμός του Ανδρέα Κυπριανού

Σοβαρός τραυματισμός του Ανδρέα Κυπριανού

Ο τραυματισμός του Ανδρέα Κυπριανού στο γόνατο, στο ξεκίνημα του αγώνα με τη Δόξα, επηρέασε την Αναγέννηση. Ο Κύπριος επιθετικός έφυγε από το γήπεδο με ασθενοφόρο, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών. Εάν επαληθευτούν, ο παίκτης κινδυνεύει να μείνει για πολύ καιρό εκτός γηπέδων.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Κυπριανού, μας δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος αφού ο τραυματισμός μου είναι σοβαρός. Θα κάνω υπομονή και κουράγιο. Δεν θα τα βάλω κάτω ποτέ και θα επιστρέψω δριμύτερος». Στη Δερύνεια επικρατεί απογοήτευση μετά την εντός έδρας ήττα από τη Δόξα. Το μήνυμα όμως που έστειλε ο Αδάμος Αδάμου είναι πως η ομάδα του θα ανασυνταχθεί και θα παλέψει για την παραμονή μέχρι τέλους. Στο προχθεσινό παιχνίδι, αν και δεν βρέθηκε στην καλύτερή της μέρα, η Αναγέννηση μπορούσε να αποφύγει την ήττα, ειδικά αν αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες τους οι Βέσλεμ και Μπαρμπούδης.

Οι πράσινοι εξέφρασαν παράπονα πως στο 43’ λανθασμένα δεν αποβλήθηκε ο Στέλιος Δημητρίου με δεύτερη κίτρινη, σημειώνοντας πως σε ανάλογη φάση και στο ίδιο σημείο, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Ευθυμίου στον αγώνα με την Ομόνοια. Τελικά έμεινε στον ένα βαθμό σε πέντε αγωνιστικές, από το 2-2 με την Ομόνοια. Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ