aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣήκωσε το γάντι η ΑΕΚ: «Ο Απόλλων προσέγγισε τον Γκαρσία ενώ πηγαίναμε για πρωτάθλημα»

Σήκωσε το γάντι η ΑΕΚ: «Ο Απόλλων προσέγγισε τον Γκαρσία ενώ πηγαίναμε για πρωτάθλημα»

Δεν άφησαν αναπάντητα τα υπονοούμενα από πλευράς Απόλλωνα στην ΑΕΚ, με αφορμή τη μετεγγραφή του Γκότσγουιλ Εκπολό. Ο αντιπρόεδρος των κυανόλευκων Φάνος Κιννής άφησε αιχμές για την προσέγγιση των κιτρινοπράσινων, με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκο Δημητρίου να σηκώνει το γάντι μιλώντας στον Super Sport FM και να τονίζει πως ο Απόλλων προσέγγισε τον Γκαρσία ενώ πηγαίναμε για πρωτάθλημα. Μάλιστα, επεσήμανε πως οι επαφές με τον Εκπολό έγιναν αφού ολοκληρώθηκε ο μαραθώνιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την μετεγγραφή του Εκπολό και το γεγονός πως η ΑΕΚ κινήθηκε με μυστικότητα και απέσπασε την υπογραφή του Νιγηριανού: «Συνήθως με αυτό τον τρόπο κινούμαστε στις μετεγγραφές. Ο Τσάβι Ρόκα κινείται μεθοδικά. Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση. Τον ξέρουμε πολύ καλά και από τον επόμενο μήνα θα τον χαιρόμαστε ως ποδοσφαιριστή μας. Είχαμε μια πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία πέρυσι. Πήραμε ένα παίκτη που μπορεί να βοηθήσει και από διαφορετικές θέσεις στην αμυντική γραμμή».

Για τις αιχμές από πλευράς Απόλλωνα: «Οι κινήσεις που έγιναν ήταν μετά την ολοκλήρωση της σεζόν. Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο Απόλλων είχε μιλήσει με τον Άνχελ Γκαρσία προηγουμένως, ο οποίος ανανέωσε μαζί μας. Αυτά έχει ο χώρος του ποδοσφαίρου. Εμείς μιλήσαμε με έναν παίκτη που τέλειωσε η σεζόν. Σε αντίθεση με τον Άνχελ που ήταν σε εξέλιξη η σεζόν και ενώ πηγαίναμε για πρωτάθλημα. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Δεν ισχύουν αυτά που ανέφερε ο κ. Κιννής».

Για τα μετεγγραφικά και τις ανανεώσεις: «Με κάποιους δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη. Μιλάω για τους Τόνγκια, Λόπες και Πονς. Σήμερα είχαμε την πρώτη μας προσθήκη και θα ακολουθήσουν κι άλλες. Ο Τσάβι Ρόκα είναι σε διαρκή επικοινωνία με αρκετούς παίκτες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ