aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣέου για πέναλτι ΑΠΟΕΛ: «Ο διαιτητής θα το έδινε στην άλλη περιοχή;»

Σέου για πέναλτι ΑΠΟΕΛ: «Ο διαιτητής θα το έδινε στην άλλη περιοχή;»

Αιχμές για το πέναλτι που έδωσε ο Μενέλαος Αντωνίου υπέρ του ΑΠΟΕΛ άφησε ο Ρικάρντο Σέου, μετά την ήττα 0-1 της Δόξας:

«Ήταν ένα παιχνίδι που ήθελαν και οι δύο ομάδες και εμείς ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά χάσαμε ξανά με πέναλτι -το έκτο εις βάρος μας σε 11 αγωνιστικές. Τ είδα λίγο πριν έλθω, αναρωτιέμαι, αν ο διαιτητής θα το έδινε στην άλλη περιοχή…

Αρχίσαμε καλά, είχαμε τον έλεγχο, τον χάσαμε μέσα από μικρά, ατομικά λάθη, ο αντίπαλος πίεσε, ήταν συνολικά καλύτερος και άξιζε να πάει με προβάδισμα στην ανάπαυλα.

Στο πρώτο μέρος είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Ίλιτς. Μετά την ανάπαυλα ήμασταν καλύτεροι, φτάναμε πιο συχνά στην αντίπαλη περιοχή, αλλά εκεί δεν παίρναμε τις καλύτερες αποφάσεις. Όσο περνούσε ο χρόνος, ο ΑΠΟΕΛ χτυπούσε στις αντεπιθέσεις.

Ήταν καλή εικόνα μας, αλλά μηδέν οι βαθμοί μας, δεν είναι αυτό που θέλουμε, πρέπει να πάρουμε βαθμούς στις επόμενες αγωνιστικές που το πρόγραμμα είναι πιο βατό.

Για μένα η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά ο ΑΠΟΕΛ έχει άλλη ποιότητα και άλλο στόχο. Πρέπει να βελτιωθούμε εν όψει του επόμενου αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ