aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΨάχνει το «μπαμ» με τον Εμεγκάρα!

Ψάχνει το «μπαμ» με τον Εμεγκάρα!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετεγγραφή που αν υλοποιηθεί θα αποτελέσει σημαντική ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της, θέλει να υλοποιήσει η Αλκή. Θα πρόκειται για το «μπαμ» της τρέχουσας μετεγγραφικής περιόδου για τα δεδομένα του σωματείου της Λάρνακας.

Η Αλκή, λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Goal.com.cy, έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Ινοσέντ Εμεγκάρα, τον 29χρονο (27.5.1989) Ελβετό επιθετικό που στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ερμή.

Διαβάστε επίσης: Νέο συμβόλαιο σε Kινιόνες

Όπως πληροφορούμαστε, ο Εμεγκάρα εξετάσεις προτάσεις και από ομάδες του εξωτερικού, όμως η κίνηση από πλευράς Αλκής δεν τον αφήνει αδιάφορο. Τις επόμενες μέρες θα διαφανεί εάν ο Ελβετός άσος θα φορέσει τα κυανέρυθρα.

Διαβάστε επίσης: Συμφώνησε με Λανούς και ανακοίνωσε Γκονσάλες

Ο Εμεγκάρα, που φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Ελβετίας 9 φορές, πριν έλθει πέρσι στην Κύπρο για λογαριασμό του Ερμή, είχε αγωνιστεί και στις Γκρασχόπερς, Λοριάν, Σιένα, Λιβόρνο, Καραμπάγκ και Σαν Χοσέ Ερθκουέικς (MLS).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ