aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΟΞ - Ολυμπιακός 0-2: «Καθάρισε» σε πέντε λεπτά (vid)

ΠΟΞ – Ολυμπιακός 0-2: «Καθάρισε» σε πέντε λεπτά (vid)

Σε ένα πεντάλεπτο κρίθηκε η πρώτη ομάδα που τσέκαρε εισιτήριο για τα προημιτελικά του Kυπέλλου Coca – Cola. Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας επικράτησε 2-0 του ΠΟ Ξυλοτύμπου στο Δασάκι της Άχνας και «κλείδωσε» συμμετοχή στους «8» της διοργάνωσης. Τα πάντα κρίθηκαν στα μέσα του πρώτο ημιχρόνου.

Ένα πεντάλεπτο ήταν αρκετό για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, η οποία προηγήθηκε με μακρινή εκτέλεση φάουλ του Θωμά Ιωάννου στο 24’ και στο 28’ τελείωσε τη δουλειά με τέρμα του Φαμπρίς Κα. Μεγάλη η ευθύνη του τερματοφύλακα Μοράρου στο πρώτο τέρμα των μαυροπράσινων (σήμερα φορούσαν μπλε), ενώ στο δεύτερο γκολ ο Βαγγέλης Κυριάκου έκανε ωραία σέντρα από δεξιά και ο Κα με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ανώτερος ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πετύχει ακόμα περισσότερα τέρματα, κάτι που μαρτυρούν οι 11 τελικές προσπάθειες (έναντι 3 του ΠΟΞ) και δικαίως πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, με τον Γιάννη Πετράκη να κάνει μάλιστα διαχείριση του ρόστερ ενόψει του αγώνα με τη Δόξα, για τη 10η αγωνιστική.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΟΞ (Ούγκο Μαρτίνς): Μοράρου, Καρβάλιο, Ντάντας, Νέτο, Ντίαζ, Ντετένμπορν, Σίλβα (16΄Ελευθερίου), Σερτζίνιο (46′ Κριστοβάο), Ναβάρο, Βρόντης, Περέιρα (46′ Κούτσακος).

Ολυμπιακός (Γιάννης Πετράκης): Μολ, Κυριάκου, Μπάρντι, Μουχτάρης, Ιωάννου, Μάρκοβιτς (68′ Ψύχας), Ντεσιρέ, Κα (68′ Χέντριγκς), Ευτυχίδης (68′ Χριστοδούλου), Νάνι, Κορομά (60′ Πεχλιβάνης).

Σκόρερ: – / Ιωάννου 24′, Κα 28′.

Κίτρινες: Σερτζίνιο / Κορομά, Ντεσιρέ.

Αποβολές: – / –

Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης.

Α’ Βοηθός: Λαζάρου Ιωάννης.

Β’ Βοηθός: Ανδρέου Π. Ανδρέας.

4ος: Αθανασίου Κυριάκος.

VAR: Αντωνίου Μάριος.

AVAR: Σολωμού Δημήτρης.

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ