aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠοδοσφαιρικά βραβεία ΕΑΚ: Ο Φαμπιάνο, η Φρίντα, ο Ντιγκινί, ο Σαντίκ και η ενδεκάδα

Ποδοσφαιρικά βραβεία ΕΑΚ: Ο Φαμπιάνο, η Φρίντα, ο Ντιγκινί, ο Σαντίκ και η ενδεκάδα

Απονεμήθηκαν τα ποδοσφαιρικά βραβεία της ΕΑΚ για το 2021. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Cytavision ΜVP ποδοσφαιριστής για το 2021 ήταν ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φαμπιάνο Ριμπέιρο ντε Φρέιτας, ενώ για τρίτη χρονιά Cytavision ΜVP ποδοσφαιρίστρια αναδείχθηκε η διεθνής με την Εθνική Κύπρου, Αμερικανίδα, Κριστίνα Φρίντα των Απόλλων Ladies.

Το Χρυσό Παπούτσι της ΕΑΚ δόθηκε στους Νίκολα Ντιγκινί του Απόλλωνα και Μπεράτ Σαντίκ της Δόξας, που με 17 και 18 γκολ ήταν πρώτοι σκόρερ της σεζόν 2020-21 σε α’ και β’ γκρουπ αντίστοιχα.

Στην Cytavision Κορυφαία Ενδεκάδα για το 2021 (σύστημα 4-3-3) ψηφίστηκαν οι: Φαμπιάνο (Ομόνοια) Άνταμ Λανγκ (Ομόνοια), Γιαν Λέτσιακς (Ομόνοια), Μίκαελ Λούφτνερ (Ομόνοια), Bαλεντίν Ρομπέρζ (Απόλλωνας), Κωστάκης Αρτυματάς (Ανόρθωση), Όνι Βαλακάρι (Πάφος), Γιόρντι Γκόμεθ (Ομόνοια), Φώτης Παπουλλής (Ομόνοια), Ιωάννης Πίττας (Απόλλωνας) και Ιβάν Τρισκόφσκι (ΑΕΚ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ