aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠιθανή και φέτος η «κουτσουρεμένη» πρεμιέρα

Πιθανή και φέτος η «κουτσουρεμένη» πρεμιέρα

Συνηθίσαμε τόσα χρόνια σε «κουτσουρεμένες» πρεμιέρες (και όχι μόνο) λόγω της συμμετοχής κυπριακών ομάδων στα προκριματικά των διοργανώσεις της UEFA και των γνωστών αναβολών. Είναι εφικτό λοιπόν να ισχύσει και φέτος αυτό, αρκεί να βρεθεί μία ή περισσότερες ομάδες μας στα πλέι οφ.

Διότι η 1η αγωνιστική ορίστηκε ενδιαμέσως των πρώτων παιχνιδιών και των ρεβάνς της τελευταίας φάσης πριν από τους ομίλους.

Τα πρώτα παιχνίδια ορίστηκαν για το Τσάμπιονς Λιγκ στις 17-18/8 και για το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς στις 19/8, η πρεμιέρα της Α’ Κατηγορίας είναι ορισμένη για το Σαββατοκύριακο 21-22/8 και οι επαναληπτικοί των ευρωπαϊκών διοργανώσεων είναι αντιστοίχως ορισμένοι στις 24-25/8 και 26/8.

Επομένως, αν οι Ομόνοια, Ανόρθωση, Απόλλων και ΑΕΛ φτάσουν έως τα πλέι οφ ή έστω μία από αυτές τις ομάδες, θεωρείται σίγουρο ότι θα προκύψει αναβολή.
Τι λέει η προκήρυξη του πρωταθλήματος:

«Σε περίπτωση που ομάδα του Πρωταθλήματος Cyta θα αγωνιστεί στα Play-off των Πρωταθλημάτων της UEFA, ο αγώνας του Πρωταθλήματος Cyta που είναι στο μέσο των δύο αγώνων των Play-off θα μπορεί με κοινό αίτημα των δύο διαγωνιζομένων σωματείων να αναβληθεί και να διεξαχθεί σε μεταγενέστερο στάδιο, σε ημερομηνία που θα αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή. To ίδιο δικαίωμα (για αναβολή του αγώνα) θα έχει και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ