aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠερνά τη δική του φιλοσοφία o νέος κόουτς

Περνά τη δική του φιλοσοφία o νέος κόουτς

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Ζοάο ντε Ντέους έπιασε ήδη δουλειά αφού πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση και όλοι στον Ερμή περιμένουν από την προσεχή αγωνιστική πως, η ομάδα να μπορέσει να συνδυάσει καλή παρουσία και βαθμολογικό κέρδος. Μπορεί σε αρκετά παιχνίδια ο Ερμής να έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά στο τέλος αυτό που τον «πληγώνει» είναι ότι, δεν μπορεί να κερδίσει βαθμούς. Είναι μόλις στους τρεις βαθμούς μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και κατά γενική ομολογία θα μπορούσε να είχε περισσότερους και να μην είναι βυθισμένος στον πάτο της βαθμολογίας.

Ο νέος τεχνικός καλείται να γνωρίσει όσο το δυνατό καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του και να δουλέψει μαζί τους, αναζητώντας τον τρόπο για να τους κερδίσει και πάρει το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, προσδοκώντας ότι θα έρθουν άμεσα και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το ντεμπούτο του ο Ντε Ντέους θα το πραγματοποιήσει απέναντι στην Ομόνοια και στο ΓΣΠ, έχοντας δύσκολο έργο. Ωστόσο στην ομάδα της Αραδίππου αισιοδοξούν για θετικό αποτέλεσμα. Η αύρα του νέου προπονητή έχει ως στόχο να φέρει την αλλαγή στην ομάδα σε όλους τους τομείς.

Αγωνιστικά, ενόψει του προσεχούς ματς δεν υπολογίζονται οι Κεϊτά, Κουτασίκα και Μαλόν. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, εάν δεν προκύψει οτιδήποτε απρόοπτο, θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος θα προσπαθήσει μέσα στις λίγες μέρες που έχει να αλλάξει κάποια πράγματα και να περάσει τη δική του φιλοσοφία.

Σήμερα, η προσεχής αντίπαλος του Ερμή, η Ομόνοια, δίνει παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Ντε Ντέους να βρεθεί στο ΓΣΠ και να πάρει γεύση από το παιχνίδι της. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να ετοιμάσει καλύτερα το πλάνο του και να δουλέψει στην τακτική που θα ακολουθήσει ο Ερμής την Κυριακή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ