aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠεριμένοντας την ανακοίνωση για τον Κβιλιτάια

Περιμένοντας την ανακοίνωση για τον Κβιλιτάια

Ο επίσημος Άρης αποφεύγει να σχολιάσει αυτό που για την πλειονότητα των ποδοσφαιρόφιλων στον τόπο μας, θεωρείται… κρυφό καμάρι. Ότι στη νέα σεζόν, ο Γκεόργκι Κβιλιτάια θα αγωνίζεται με τα χρώματα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

«Δυστυχώς δεν θα ρίξω φως σε αυτό το κεφάλαιο. Αν έχουμε μια περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί στο 100%, θα ανακοινωθεί. Μόλις είμαστε έτοιμοι, θα βγαίνουμε επίσημα με ανακοινώσεις. Ότι βρισκόμαστε σε επαφές με παίκτες, είναι δεδομένο. Όμως, κάτι που φαίνεται πολύ κοντά, μπορεί ανά πάσα στιγμή να χαλάσει», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου, Κώστας Παπαδόπουλος, σημειώνοντας ότι ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κβιλιτάια δεν είναι το μοναδικό ηχηρό όνομα που προσέγγισαν οι Λεμεσιανοί. Υπάρχουν δημοσιεύματα ότι έχουν επιδείξει ενδιαφέρον και για τους Κωνσταντίνο Λαΐφη και Άντσερσον Κορέια. Χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, η δόμηση του ρόστερ για την επόμενη σεζόν, μπορεί να γίνει χωρίς βιασύνη. Οι «Ταξίαρχοι» θα μαζευτούν στις 18-19 Ιουνίου για εργομετρικές εξετάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ