aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠεριμένει απάντηση από δύο παίκτες

Περιμένει απάντηση από δύο παίκτες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Αλκής ενόψει της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου. Κατόπιν εισήγησης του Σάββα Δαμιανού, η διοίκηση κάλεσε στα γραφεία του συλλόγου έξι παίκτες, των οποίων λήγει το συμβόλαιό τους και ανανέωσε τη συνεργασία της μαζί τους. Πρόκειται για τους Κυριάκο Στρατηλάτη, Μάριο Χαρή, Παναγιώτη Φραγκέσκου, Ιοάν Τριμπό, Ντίλαν Ντουβέντρου και Σεμέδο Γουίλι.

Όσον αφορά στις μετεγγραφές, ο προπονητής της «Αθάνατης» εντόπισε δύο ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό, που θεωρεί ότι μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει τη νέα σεζόν για παραμονή στην Α’ Κατηγορία και τους έχει καταθέσει πρόταση, περιμένοντας την απάντησή τους.

Από εκεί και πέρα, μόλις ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ο Κύπριος τεχνικός θα αρχίσει το σκανάρισμα παικτών που θα είναι ελεύθεροι, με στόχο να ενισχύσει ποιοτικά την ομάδα του, χωρίς όμως να ξεφύγει από το οικονομικό πλαίσιο που καθόρισε η διοίκηση των κυανέρυθρων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ