aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΠΑΣΠ: Ρονάλντο, Μέσι, Μπονούτσι & Κέιν μιλάνε για τον συνδικαλισμό! (vid)

ΠΑΣΠ: Ρονάλντο, Μέσι, Μπονούτσι & Κέιν μιλάνε για τον συνδικαλισμό! (vid)

Πόσο σημαντικό είναι για έναν ποδοσφαιριστή να είναι μέλος του Συνδικαλιστικού του οργάνου; Ποιος ο ρόλος του κάθε Συνδέσμου ποδοσφαιριστών; Χρειάζεται και χρειάζονται όλοι να είναι μέλη της Ένωσης Ποδοσφαιριστών;

Την απάντηση δίνουν 4 ποδοσφαιριστές παγκοσμίας κλάσης σε βίντεο που έβγαλε στη δημοσιότητα η FIFPro ανήμερα της Παγκόσμιας μέρας εργαζομένων:

Χάρι Κέιν: «Η ζωή του ποδοσφαιριστή τελειώνει τόσο ξαφνικά όσο το σπάσιμο μιας φούσκας. Πρέπει να έχεις δίπλα σου άτομα και οργανώσεις έτοιμα να σε βοηθήσουν τόσο ψυχολογικά όσο και συμβουλευτικά. Είναι τόσα πολλά που μπορεί να συμβούν και να έχεις ανάγκη το συνδικαλιστικό σου όργανο».

Λεονάρντο Μπονούτσι: «Έχω δει στη καριέρα μου παίκτες να μένουν χωρίς μισθό, χωρίς εγκαταστάσεις προπόνησης. Για εμάς τους τυχερούς που αγωνιζόμαστε σε μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες και στην Εθνική τα πράγματα μπορεί να είναι πιο εύκολα όμως η σκέψη μας κι ο στόχος μας είναι στη βοήθεια και των λιγότερο τυχερών συναδέλφων μας. Οι ενώσεις των ποδοσφαιριστών έχουν ζωτική σημασία».

Λίονελ Μέσι: «Είναι τόσο κρίμα οι ποδοσφαιριστές να μην πληρώνονται για την εργασία που προσφέρουν όπως ο κάθε εργαζόμενος».

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Εγώ γνωρίζω ότι ποτέ δεν θα χρειαστώ βοήθεια από συνδικαλιστικά όργανα αλλά πάντα είμαι μαζί τους και τους υποστηρίζω. Ξέρω πόσο πολύ προσφέρουν και την μεγάλη σημασία που έχουν για ποδοσφαιριστές που έχουν σύντομη καριέρα λόγω κάποιου τραυματισμού ή για ποδοσφαιριστές μικρότερων κατηγοριών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ