aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Με υπομονή και εκδήλωση γρήγορων επιθέσεων

Παραλίμνι: Με υπομονή και εκδήλωση γρήγορων επιθέσεων

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με τη δύναμη της έδρας και τη συμπαράσταση του κόσμου, το Παραλίμνι θέλει να καταβάλει την αντίσταση της ΑΕΚ. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, κατέγραψε σημαντικές βαθμολογικές απώλειες, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Η μεγάλη πίεση είναι στη σημερινή αντίπαλο. Η ομάδα του Σατσιά θα επιδιώξει να το εκμεταλλευτεί με παιχνίδι υπομονής, θα δώσει γήπεδο στην ΑΕΚ και θα χτυπήσει με την εκδήλωση γρήγορων επιθέσεων.

Ο Έχμαν που εξέτισε την ποινή του επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας και θα μετακινηθεί ως αριστερός μπακ ο Ντα Σίλβα. Ο Λουσέρο που με τον Ακρίτα αγωνίστηκε ως αλλαγή, παίρνει φανέλα βασικού. Θέση στην επίθεση διεκδικούν οι Βουτσένοβιτς και Λαμί. Στο «Τάσος Μάρκου», υπενθυμίζεται, η Ένωση μάζεψε τους 8 από τους 11 βαθμούς. Ακολουθούν άλλα δύο εντός έδρας παιχνίδια για τους βυσσινί με τον Απόλλωνα και την ΑΕΛ.

Διαβάστε επίσης:

Σατσιάς: «Γιατί όχι, νίκη με την ΑΕΚ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ