aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Κάτι περισσότερο από τρεις βαθμοί

Παραλίμνι: Κάτι περισσότερο από τρεις βαθμοί

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η μεγάλη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας έφερε ενθουσιασμό και χαμόγελα ικανοποίησης στο Παραλίμνι. Πρόκειται για σπουδαίο και πάρα πολύ σημαντικό τρίποντο, με πολλαπλά οφέλη. Η Ένωση έστειλε το μήνυμα ότι ήταν και παραμένει μία παραδοσιακή δύναμη στην Α’ Κατηγορία, δίνοντας τη μάχη μέχρι το τέλος ώστε να υλοποιήσει τους στόχους της. Μέσα σε όλα ήταν και η πρώτη εντός έδρας νίκη. Μία νίκη που πανηγυρίστηκε έξαλλα και από τον κόσμο, τη διοίκηση, την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες.

Έπειτα μετά τις κάκιστες εμφανίσεις και τις ήττες από Δόξα και Ομόνοια, η Ένωση επανήλθε δυναμικά απέναντι σε αντίπαλο με τους ίδιους στόχους, κάτι που μετρά διπλά. Ο Μαρίνος Σατσιάς έκανε αλλαγές στην ενδεκάδα σε όλες τις γραμμές. Για πρώτη φορά πήραν φανέλα βασικού οι Ντιαβαρά, Λουσέρο. Ο δεύτερος ήταν ο κορυφαίος των βυσσινί, πιστώνοντας στο ενεργητικό και την ασίστ στον Ρουσιά (1-0). Ο Κύπριος επιθετικός, που έπαιξε με πρόβλημα τραυματισμού και ίωση, ήρθε από τον πάγκο και αποτέλεσε χρυσή αλλαγή. Ήταν το δεύτερο του γκολ και είναι ο πρώτος σκόρερ των βυσσινί. Ο Γεβρέμοβιτς ήρθε και αυτός από τον πάγκο και έδωσε μεγάλη βοήθεια. Στα πολύ θετικά του καταγράφεται η ασίστ στον Ντα Σίλβα (2-0).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ