aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΠαραλίμνι: Φρένο στον κατήφορο

Παραλίμνι: Φρένο στον κατήφορο

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Το Παραλίμνι, ψάχνει αντίδραση μετά από ενάμιση μήνα. Οι συνεχόμενες ήττες φόρτωσαν με άγχος και πίεση την ομάδα. Θέλει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό για να βάλει τέρμα στον κατήφορο και να δώσει χαρά στον φίλαθλο κόσμο του. Θέλει το αποτέλεσμα στο σημερινό ματς και όχι να μείνει άλλη μία φορά στις εντυπώσεις. Κατά το 2023, έχει ηττηθεί σε όλα τα παιχνίδια και δεν έχει πετύχει γκολ. Κατά το τρέχον έτος, δεν κατέγραψε μηδέν παθητικό. Η τελευταία φορά που κέρδισε ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα (3-0).

Επιστρέφει ο Ντρέκσα που εξέτισε την ποινή του και θα πάρει φανέλα βασικού στο κέντρο της άμυνας αντί του Ομέρ Γκόρσια. Θα αγωνιστεί δίπλα από τους Ντα Σίλβα, Πολυκάρπου (3-4-3). Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Λουσέρο και Βούκσεβιτς. Σε ρόλο φουλ μπακ οι Γιεβρέμοβιτς και Κωνσταντίνου. Οι Μορέιρα, Φερνάντεθ και Τζαβέ είναι πιο έτοιμοι. Διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, αν και το πιθανότερο είναι πως θα παίξουν ως αλλαγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ