aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Εφεσιβάλλει την απόφαση της ΦΙΦΑ

ΕΝΠ: Εφεσιβάλλει την απόφαση της ΦΙΦΑ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η διοίκηση του Παραλιμνίου θα προχωρήσει σε έφεση κατά της απόφασης της ΦΙΦΑ να δικαιώσει τον πρώην τερματοφύλακα της ομάδας, Μπόρις Κλέιμαν. Ο Ισραηλινός τερματοφύλακας, που ήταν και αρχηγός των βυσσινί, προσέφυγε στη ΦΙΦΑ και ζήτησε τα λεφτά του συμβολαίου του που αφορούσαν στην περίοδο Μαρτίου-Μαΐου 2020, διάστημα που είναι γνωστό ότι το πρωτάθλημα είχε διακοπεί λόγω του κορωνοϊού. Δικαιώθηκε από τη ΦΙΦΑ, όμως ο σύλλογος του Παραλιμνίου θα εφεσιβάλει την απόφαση.

Εξάλλου, μετά την αποχώρηση του τιμ μάνατζερ Φώτη Θωμά, στη θέση του προσελήφθη ο Πέτρος Γέρημος. Ο Φώτης Θωμά αποχώρησε μετά από έξι χρόνια και η διοίκηση, διά στόματος του εκπροσώπου της Κωνσταντίνου Φάνου, τον ευχαρίστησε για την προσφορά στην ομάδα.

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας για τον δύσκολο αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα στο «Τάσος Μάρκου». Εκτός πλάνου του Κάρλος Φερέρ βρίσκεται ο Μπαρπόσα λόγω καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ