aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΡΑΛΙΜΝΙΕΝΠ: Άλλο ένα βήμα για παραμονή στη «μεγάλη» κατηγορία

ΕΝΠ: Άλλο ένα βήμα για παραμονή στη «μεγάλη» κατηγορία

Tου Νίκου Μουλαζίμη

Με την ψυχολογία στα ύψη, το Παραλίμνι πάει στην Πάφο για να αντιμετωπίσει τον Ακρίτα, με αποκλειστικό στόχο τη νίκη ώστε να ξεφεύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και να κάνει άλλο ένα βήμα προς την παραμονή στην Α΄Κατηγορία. Εκτός έδρας η Ένωση κέρδισε την ΑΕΛ και από εκεί κι έπειτα έχει μόνο ήττες.

Η αποστολή των βυσσινί δεν είναι εύκολη αφού ο Ακρίτας καίγεται για βαθμούς, όμως υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για «διπλό» μέσα στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ο Σατσιάς θα παρατάξει την ομάδα του με επιθετικό πλάνο. Στα δύο τελευταία παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Καρμιώτισσα δεν σκόραρε. Σήμερα θέλει οπωσδήποτε το γκολ και μάλιστα γρήγορα για να γίνει το… αφεντικό στο ματς.

Εάν ο Λουσέρο κριθεί ότι είναι 100% έτοιμος τότε θα επανέλθει στην ενδεκάδα και θα πάρει τη θέση του Βούκσεβιτς. Οι Βουτσένοβιτς και Λαμί διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Εκτός είναι ο Έχμαν λόγω τιμωρίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ