aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Βολές» και από τον Παστελή κατά της Πάφος FC!

«Βολές» και από τον Παστελή κατά της Πάφος FC!

Μετά τον Ούγκο Μουτίνιο, ο οποίος «εξαπέλυσε βολές» από παράπονα για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από την Πάφος FC, ένας άλλος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στην εν λόγω ομάδα, ο Βαλεντίνος Παστελή μέσω Facebook, αναφέρεται στο σχόλιο του Πορτογάλου επιτελικού χαφ (διαβάστε ΕΔΩ), και εκφράζει τα δικά του παράπονα σε έντονο ύφος.

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ στο πρώην συμπαίκτη και πολύ καλό μου φίλο Ούγκο Μουτίνιο καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα. Αναφορικά σε πρόσφατο σχόλιο που έχει αναρτηθεί από τον ίδιο, θέλω να σχολιάσω τα εξής: Eίναι πρωτάκουστο να ενημερώνομαι και εγώ επίσης από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ότι αποτελώ παρελθόν από την ομάδα της Πάφου. Δυστυχώς μόνο στην Κύπρο συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και έγινε εις βάρος αρκετών ποδοσφαιριστών της ομάδας. Πως πάρθηκε αυτή η απόφαση χωρίς καν να μας δουν;», λέει αρχικά και καταλήγει:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Ιωάννου και το τεχνικό του team που με εμπιστεύτηκε το Γεννάρη στην ομάδα του και επιτύχαμε τον μεγάλο μας στόχο που ήταν η άνοδος στην πρώτη κατηγορία! Καλή επιτυχία στην ομάδα της Πάφου».

Στα σχόλια, ο Μουτίνιο απάντησε το εξής στον Παστελή: «Μπράβο φίλε μου. Κράτα το κεφάλι ψηλά και δούλεψε όπως πάντα. Μερικές φορές χρειάζεται να κάνεις ένα βήμα πίσω και δύο μπροστά. Σου εύχομαι τα καλύτερα φίλε μου!».

Φαίνεται ότι στην Πάφος FC εκμεταλλεύονται το γεγονός πως άλλαξαν τα πάντα σε διοικητικό επίπεδο και τρόπο λειτουργίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα και δεν υπολογίζουν κανέναν από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ που έφεραν την ομάδα ξανά στα σαλόνια της Α’ Κατηγορίας, οι οποίοι μαθαίνουν από τρίτους πως είναι εκτός πλάνων και όχι από επίσημα χείλη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ