aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Τρέχει» ο Ζάντερ, σκέφτονται και τη νέα σεζόν στην Πάφος FC

«Τρέχει» ο Ζάντερ, σκέφτονται και τη νέα σεζόν στην Πάφος FC

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η προετοιμασία της Πάφος FC για τον αγώνα που ακολουθεί με τη Δόξα, το ερχόμενο Σάββατο στο «Στέλιος Κυριακίδης». Ούτε σε αυτό το παιχνίδι θα είναι έτοιμος ο Ζάντερ, όμως οι αυξημένες επιλογές που έχει στη διάθεσή του ο Ζέλικο Κόπιτς αυτή την περίοδο δεν εμπνέουν ανησυχία.

Σε μια κρίσιμη καμπή, πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους, γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την παφιακή ομάδα. Οι τελευταίες επιτυχίες με τις τρεις συνεχόμενες νίκες, έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα. Αν οι μπλε καταφέρουν να κερδίσουν και τη Δόξα, θα αισθανθούν, αν και μαθηματικά τίποτε δεν θα έχει κριθεί, πως θα είναι και του χρόνου στην Α’ κατηγορία.

Στην παφιακή ομάδα, οι άνθρωποι που χειρίζονται την τύχη της, έχουν αρχίσει να σκέφτονται και την επόμενη περίοδο, με ποιους θα προχωρήσουν και ποιες αλλαγές θα τους καταστήσουν πιο δυνατούς. Στην τρέχουσα περίοδο, πέρασαν από συμπληγάδες (αποχώρηση προπονητή, αφαίρεση βαθμών, αμφισβήτηση, μικρό ρόστερ), όμως στάθηκαν όρθιοι και έδειξαν πως με τη σωστή οργάνωση και πίστη, έφθασαν σε ένα καλό επίπεδο, που θα αποτελέσει τη βάση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το ζητούμενο για την ώρα είναι να κερδίσουν και τη Δόξα, για να αρχίσουν για τα καλά να κάνουν όνειρα για του χρόνου. Το πρόγραμμα στη συνέχεια περιλαμβάνει τους αγώνες με την Ανόρθωση (εκτός), την Ένωση (εντός) και τον Ερμή (εκτός).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ