aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΘεοχάρους: «Μπορούμε για μεγάλα πράγματα» - «Καρφιά» για Αθανασίου

Θεοχάρους: «Μπορούμε για μεγάλα πράγματα» – «Καρφιά» για Αθανασίου

Ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, μίλησε στον Super Sport FM και για τη χθεσινή νίκη επί του Οθέλλου και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ολοκλήρωσε τις δηλώσεις ρίχνοντας «καρφιά» στον διαιτητή του χθεσινού αγώνα, Κυριάκο Αθανασίου, για τον οποίο τόνισε πως θα έπρεπε να ήταν πιο ανθρώπινος.

Όσα δήλωσε ο Χάρης Θεοχάρους:

Για τη νίκη επί του Οθέλλου: «Έγινε μια σωστή προσέγγιση του αγώνα, που δεν είχαμε με τον Εθνικό και αφήσαμε κάποιους να σχολιάζουν τον αγώνα. Στο συγκεκριμένο ματς που δεν ήμασταν σοβαροί, ο Εθνικός πέρασε το κέντρο τέσσερις φορές και έβαλε τρία γκολ. Χθες, προσεγγίσαμε σωστά και με σοβαρότητα τον αγώνα, δεν επιστρέψαμε στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορούσε να έχει βαθμολογικό κέρδος και κάναμε τη ζωή μας πιο εύκολη. Σημαντικό ότι πήραμε γκολ και από αμυντικούς. Όντως υπάρχει ένα γεμάτο ρόστερ, μπορεί να γινόμαστε κουραστικοί όταν λέμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο όμως έτσι έχουν τα πράγματα. Ελπίζουμε να συνεχιστεί και να δώσουμε συνέχεια και στο τελευταίο παιχνίδι της α’ φάσης πριν τα πλέι οφ».

Για τα αγωνιστικά και τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα: «Σύντομα επανέρχεται και ο Μπρούνο και ο Δημητρίου. Από την άλλη είδατε ποιοι παίκτες είχαν συμμετοχή ως αλλαγή, αλλά και κάποιοι που δεν είχαν συμμετοχή όπως ο Ικόκο. Θα απουσιάσει λόγω καρτών ο Τάνκοβιτς που κάνει πολύ καλή χρονιά και με τα 10 γκολ νομίζω κάνει ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα. Όταν υπάρχει αρκετή ποιότητα στην ομάδα, αυτό θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Θέλουμε να τελειώσουμε την α’ φάση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η προσοχή μας είναι στον αγώνα της Δευτέρας για να κάνουμε το 3Χ3. Είναι ένας μικρός τελικός ο επόμενος αγώνας και έτσι θα τον αντιμετωπίσουμε. Πέρσι μας κέρδισε η Νέα Σαλαμίνα, όμως πλέον έχουμε μάθει από κάποια λάθη μας και είμαστε πιο προσεκτικοί. Εύχομαι τη Δευτέρα να μην γίνει αυτό που έγινε πέρσι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θεωρώ πως το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση».

Για το αν μπορεί η Πάφος FC για μεγάλα πράγματα: «Φυσικά πιστεύουμε ότι μπορεί για μεγάλα πράγματα η ομάδα. Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία έχουν τα πάντα που κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη. Και το λέω ότι υπάρχει ποιοτικό ρόστερ και περισσότερες δυνατότητες. Θα μπούμε στα πλέι οφ με μεγάλες μάχες και θεωρώ πως θα είμαστε πανέτοιμοι σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα».

Για τους οπαδούς: «Θέλουμε ο κόσμος να δώσει το παρών του και οι παίκτες να νιώσουν πως είναι Κυριακή απόγευμα».

Για τα βαθμολογικά δεδομένα: «Θα μπορούσαμε σίγουρα να ήμασταν πολύ καλύτερα. Κοιτάζουμε τα του οίκου μας, να δούμε πως θα τελειώσουμε μετά το παιχνίδι της Δευτέρας για να μάθουμε πως θα αγωνιστούμε, με ποια σειρά στα πλέι οφ».

Για την κλήρωση του κυπέλλου: «Δεν έχουμε προτίμηση αντιπάλου, εχουμε προτίμηση να βρεθούμε στην επόμενη φάση. Θα προτιμούσαμε να αγωνιστούμε στην έδρα μας από τη στιγμή που είναι ένα παιχνίδι».

Για τον Τουμάσι: «Δεν ήταν καλή η αρχή του, όμως γνωρίζαμε τις δυνατότητές του. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχει σκύψει κεφάλι, δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και αυτό φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια. Και ο προπονητής τον ανταμείβει. Είναι ό,τι καλύτερο για εμάς να έχουμε ένα τόσο ποιοτικό παίκτη».

Για τη διαιτησία: «Δεν θέλω να σχολιάσω. Τελείωσε ο αγώνας. Απλά σε ένα αγώνα που κύλησε ήσυχα, μπορεί σε κάποιες φάσεις ο διαιτητής να είναι πιο ανθρώπινος. Δεν χρειάζεται να υπάρχει, αυτή η… δεν ξέρω πως να τη χαρακτηρίσω, δεν θέλω να πω μια βαρετή θέση. Να ήταν πιο ανθρώπινος. Η διαιτησία σε γενικές γραμμές ήταν καλή. Στα πλέι οφ όλοι πρέπει να βοηθήσουμε με την παρουσία μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ