aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΘέλει να επεκτείνει το σερί της απέναντι στην ΕΝΠ

Θέλει να επεκτείνει το σερί της απέναντι στην ΕΝΠ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όσο πιο ψηλά τόσο καλύτερα για την Πάφος FC, η οποία έχει στόχο να επεκτείνει το σερί της και να αναρριχηθεί ακόμη πιο πολύ στον βαθμολογικό πίνακα. Οι τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα έχουν δείξει τον δρόμο  για να φθάσει εκεί που τη θέλουν οι οπαδοί της. Για την ώρα, ο Ζέλικο Κόπιτς προετοιμάζει τους παίκτες του για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΕΝΠ.

Η ομάδα του Παραλιμνίου θα είναι αντίπαλος της παφιακής ομάδας και στους διπλούς αγώνες για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Προέχει όμως ο αγώνας πρωταθλήματος, με την τεχνική ηγεσία να ετοιμάζει ένα σχήμα με κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στον Ερμή. Θα επανέλθει στην άμυνα, ο Καρώ, ενώ είναι διαθέσιμος και ο Φιλιώτης. Ο Κουλς θα είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Το κλίμα και η διάθεση είναι στα ύψη και αυτά τα στοιχεία θα βοηθήσουν σημαντικά ώστε να πάει ψηλότερα η ομάδα. Οι γαλάζιοι πιστεύουν πως στα δώδεκα ματς που απομένουν θα διεκδικήσουν την 1η θέση στον δεύτερο όμιλο και δεν θα κινδυνεύσουν με υποβιβασμό, ενώ ο μεγάλος τους στόχος είναι να βρεθούν στον τελικό του κυπέλλου.

Αποδείχθηκε πάντως περίτρανα, μέσω της εικόνας που βγάζει η ομάδα, πως διαθέτει ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Κατά κάποιον τρόπο υλοποιείται ο στόχος της δημιουργίας ισχυρής ομάδας σε βάθος χρόνου. Φέτος έγιναν τα πρώτα βήματα, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα με την απόκτηση νέων, ποιοτικών ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ