aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣτιβ: «Θέλω να μείνω, αλλά...»

Στιβ: «Θέλω να μείνω, αλλά…»

Στην τοποθέτηση πως ο ίδιος θέλει να παραμείνει στον πάγκο της Πάφος FC και στη νέα σεζόν, προχώρησε ο Στιβ Κωνσταντινίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τον Ερμή. Όπως τόνισε ωστόσο αυτό που προέχει είναι η συνέχει, αφού θέλει να πάρει όλους τους βαθμούς που απομένουν.

Όσα δήλωσε ο Στιβ Κωνσταντινίδης:

Αρχικά είπε:
«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο και σε όλους που σχετίζονται στην ομάδα. Εκτίμησα τη προσπάθεια του Ερμή και τον τρόπο που έπαιξαν. Τους αξίζουν και αυτούς συγχαρητήρια. Είχαμε μια καλή παρουσία και πήραμε αυτό που ζητούσαμε. Θέλουμε να τελειώσουμε στη πρώτη θέση και στόχος μας είναι να μαζέψουμε όλους τους βαθμούς».

Για τις ακαδημίες: «Συγχαρητήρια στην ακαδημία της Πάφου. Έχω τρεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές από την ακαδημία μαζί μου. Θέλω να έχουν την εμπειρία. Ο Σπόντας έχει ταλέντο, αλλά πρέπει να μην πετά στο σύννεφα. Πιστεύω αν δουλέψει δυνατά θα παίζει σε καλό επίπεδο».

Για τον Μπεριγκό: «Ο Μπεριγκό είναι κλασσικός επιθετικός. Από την ημέρα που ήρθα σκόραρε τέσσερα – πέντε γκολ, ενώ είχε να σκοράρει έξι μήνες. Κάτι λάθος γινόταν».

Για την παραμονή του: «Θέλω να μείνω στην Πάφο αλλά βλέπω την συνέχεια. Θέλω να πάρω όλους τους βαθμούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ