aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣτιβ: «Δεν ξέρω, δεν έχω επιστημονική εξήγηση»

Στιβ: «Δεν ξέρω, δεν έχω επιστημονική εξήγηση»

Δεν μπορεί να εξηγήσει το γεγονός πως η Πάφος FC τα πάει τόσο καλύτερα εντός έδρας, τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα ο Στιβ Κωνσταντινίδης. Δήλωσε ωστόσο πως δεν τον ανησυχεί το γεγονός, αλλά και ότι δεν έχει επιστημονική εξήγηση. Τέλος ανάφερε ότι δεν είναι η ώρα για να σκεφτεί την νέα σεζόν, αφού η ομάδα του έχει μπροστά της ακόμα δέκα ματς.

Όσα δήλωσε ο Στιβ Κωνσταντίδης:

«Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Δουλεύουμε μέρα νύχτα για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Είδατε σήμερα την Πάφο και πως πρέπει να αγωνίζεται. Έχω συναισθήματα για την Νέα Σαλαμίνα, είναι η παλιά μου ομάδα και θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια. Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί τα αποτελέσματα είναι καλύτερα εντός έδρας, κάθε βαθμός όμως είναι πολύτιμος. Δεν είναι κάτι που με ανησυχεί, όσο αφορά τα εκτός έδρας ματς, δεν έχω επιστημονική εξήγηση.

Τώρα δεν είναι η ώρα για να σκεφτώ την νέα σεζόν. Έχουμε μπροστά μας δέκα ματς. Δεν με απασχολεί τι θα κάνουμε του χρόνου. Θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Δεν είναι η κατάλληλη ώρα να μιλήσουμε για την νέα σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ