aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣτιβ: «Δεν τα καταφέραμε, έχουμε ακόμα ελπίδες»

Στιβ: «Δεν τα καταφέραμε, έχουμε ακόμα ελπίδες»

Στις ελπίδες που ακόμα έχει η Πάφος FC για την έκτη θέση, στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Στιβ Κωνσταντινίδης, σε δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με αντίπαλο τη Δόξα. Όπως τόνισε ο Αγγλοκύπριος τεχνικός παρά το ότι η ομάδα του δεν τα κατάφερε σήμερα, μπορεί ακόμα να ελπίζει αν νικήσει το τελευταίο ματς με τον Ερμή.

Όσα δήλωσε ο Στιβ Κωνσταντινίδης:

Αρχικά είπε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η Δόξα δεν είναι τυχαία σε αυτή τη θέση. Είναι καλή ομάδα, νομίζω από την αρχή της σεζόν είναι 5η-6η-7η. Δεν τα καταφέραμε, έχουμε ελπίδες όμως ακόμα. Μένει ένα ακόμη παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε».

Για το τι έφταιξε και δεν μπόρεσε η ομάδα του να πάρει τη νίκη: ”Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, όμως είχαμε ευκαιρίες. Δίναμε τη μπάλα χωρίς πίεση, δεν εκμεταλλευτήκαμε τις προϋποθέσεις όταν είχαμε την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν σαφώς καλύτεροι αλλά δεν ήρθε η ευκαιρία για να σκοράρουμε”.

Για την μη χρησιμοποίηση του Πάτσεον είπε: ”Ο Πάτσεον έχει ένα μικροπρόβλημα και δεν ήθελα να το ρισκάρω. Δε θα το έκανα χειρότερο απλά για να αγωνιστεί 20 ή 30 λεπτά. Θα είναι πανέτοιμος το επόμενο παιχνίδι, εκεί θα τον χρειαστούμε οπωσδήποτε. Σίγουρα όταν δεν έχεις ένα παίχτη όμως τον Πάτσεον είναι απώλεια αλλά υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ