aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣπίτι από την αρχή η Πάφος FC

Σπίτι από την αρχή η Πάφος FC

Ποδοσφαιριστές πάνε κι έρχονται στην Πάφος FC. Αποχωρεί μετά τον Ζίβουλιτς και ο Κουλς, οπόταν δικαιολογημένα εκφράζεται μια ανησυχία, κατά πόσο αυτοί που θα αποκτηθούν θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν επάξια στη νέα σεζόν.

Αποχώρησαν επίσης οι Καρώ, Ζάντερ, Χολτ, Μπαγκάαρντ, Ντόβπνια, Φόλπρεχτ, Ζαχαρίου, Μολ, Πολίτσι, Ανγούλο. Άρα, δημιουργείται μία νέα ομάδα. Θα επιστρέψει πιθανότατα ο Μπεριγκόντ, όμως επικρατεί μια ανησυχία για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην ενίσχυση της ομάδας.

Στο αθλητικό κέντρο όπου προετοιμάζεται η Πάφος, προπονούνται μόνο 16 ποδοσφαιριστές και είναι σίγουρο πως εντός των προσεχών ημερών θα αποκτηθούν κι άλλοι παίκτες για να μπορεί ο Ζέλικο Κόπιτς να δουλέψει με μεγαλύτερη άνεση. Η Πάφος θα δώσει το πρώτο φιλικό στην Πολωνία με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ την Κυριακή και μέχρι τότε, πιθανότατα να αυξηθούν τα πρόσωπα.

Αυτό που είναι δεδομένο, είναι πως χρειάζεται να αποκτηθούν παίκτες για όλες τις θέσεις. Χρόνος υπάρχει, όμως, τα προηγούμενα δύο χρόνια, η καθυστέρηση προκάλεσε προβλήματα στην Πάφο, ειδικά στα αρχικά στάδια των επίσημων υποχρεώσεων. Ισχύει όμως αυτό που λέμε σε παρόμοιες περιπτώσεις, πως «έχουσι την γνώσιν οι φύλακες» και στην προκείμενη περίπτωση οι Ρώσοι ιδιοκτήτες εργάζονται για να ενισχύσουν άμεσα την ομάδα τους.

Ιδανικές συνθήκες

Όλα βαίνουν καλώς στην Πολωνία και το τεχνικό επιτελείο εργάζεται πάνω σε θέματα φυσικής κατάστασης με διπλές προπονήσεις. Οι συνθήκες είναι ιδανικές και όλοι είναι ευχαριστημένοι από όσα έχουν συναντήσει στο αθλητικό κέντρο. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να δουλέψει σωστά η τεχνική ηγεσία για να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο στο πρωτάθλημα, το οποίο θα υλοποιήσει όλους τους στόχους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ