aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣαλγκάδο: «Η αρχή της αντεπίθεσης, είμαστε πίσω στον πόλεμο»

Σαλγκάδο: «Η αρχή της αντεπίθεσης, είμαστε πίσω στον πόλεμο»

Μέλι για τη δυναμική του ρόστερ της Πάφου έσταξε ο Μίτσελ Σαγλκάδο. Ο Ισπανός τεχνικός έθεσε ως στόχο την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου και σημείωσε πως η εμφαντική νίκη με 4-0 επί της ΑΕΚ αποτελεί την αρχή της αντεπίθεσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι φανταστικό το ρόστερ της Πάφου. Ελπίζω να είναι η αρχή της αντεπίθεσης. Είμαστε στο -3. Ήταν πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που ξέρει να κρατάει την μπάλα. Στόχος είναι η έξοδος μας στη Ευρώπη. Είναι μια ομαδική δουλειά από όλους. Δεν είμαι μόνο εγώ ή οι παίκτες. Είναι όλοι και γι’ αυτό είδατε αυτό το αποτέλεσμα σήμερα.

Ήταν κομβικό σημείο στο πρωτάθλημα και για το ηθικό της ομάδας μας, ειδικά απέναντι από την ΑΕΚ που ήταν έξι βαθμούς μπροστά μας. Είμαστε πίσω στον πόλεμο.

Μειώσαμε τη διαφορά από μία σπουδαία ομάδα. Δύσκολη ομάδα να την κερδίσεις, μπορεί το σκορ να δείχνει 4-0, όμως δεν ήταν εύκολο. Κάναμε τη δουλειά μας όπως πρέπει. Τώρα έχουμε νικήσει τον αντίπαλο για την 3η θέση, ενώ οι παίκτες έχουν επιστρέψει στην καλύτερη απόδοση τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ