aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠρος παραμονή ο Ζαχαρίου

Προς παραμονή ο Ζαχαρίου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο χρόνος αυτή τη φορά επιτρέπει στους ανθρώπους της Πάφος FC να κινηθούν με άνεση για να ολοκληρώσουν τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της ομάδας με τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Από τη στιγμή που ο βασικός κορμός θα συνεχίσει και στη νέα αγωνιστική περίοδο, δεν υπάρχει λόγος για βεβιασμένες κινήσεις. Με τα υφιστάμενα δεδομένα, το μετεγγραφικό πλάνο περιλαμβάνει 6-7 προσθήκες. Οι τρεις θα αφορούν την αμυντική γραμμή, άλλες δύο τη μεσαία γραμμή, ενώ θ’ αποκτηθεί ένας επιθετικός. Όλα συνηγορούν πως ο Παναγιώτης Ζαχαρίου θα συνεχίσει και στη νέα σεζόν, οπόταν ο Ζέλικο Κόπιτς θα έχει άλλη μία επιλογή για τη γραμμή κρούσης. Η εβδομάδα που ακολουθεί θα ρίξει φως στις κινήσεις που θα γίνουν.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η διοίκηση της Πάφος FC, στο πλαίσιο της αναβάθμισης του επαγγελματισμού και των υπηρεσιών που προσφέρει στους οπαδούς της ομάδας, τους συνεργάτες και τους χορηγούς, ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με την εταιρεία «Our Marketing Works». Ο Πέτρος Γούλας και η ομάδα των συνεργατών του θα αναλάβουν τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής μάρκετινγκ της Πάφος FC για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ