aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠροδόθηκε από την κούραση η Πάφος

Προδόθηκε από την κούραση η Πάφος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Λίγες είναι οι ομάδες που βάζουν τόσο μεγάλη πίεση στον Απόλλωνα και η Πάφος FC ήταν μία από αυτές. Αν δεν ήταν η κούραση και η ανετοιμότητα κάποιων ποδοσφαιριστών, πολύ πιθανό να μην έχανε η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς. Όσο είχε δυνάμεις η ομάδα του Κροάτη, μέχρι το 70’, ήταν μέσα στο παιχνίδι, ακόμη και για το «διπλό», όμως η κούραση πρόδωσε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές.

Δύο φορές προηγήθηκε η Πάφος FC, όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει για πολύ το προβάδισμα, αφού σχεδόν αμέσως ο Απόλλων έφερνε το ματς στα ίσα. Οι φίλοι του συλλόγου κρατάνε όμως την προσπάθεια και την ποιότητα που έβγαλε η παφιακή ομάδα, η οποία έδειξε πως έχει όλο το πακέτο για να προχωρήσει και να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη εξάδα. Εφόσον όμως αποκτήσει την κατάλληλη χημεία και φυσική κατάσταση θα είναι σε θέση να προχωρήσει και να κοιτάξει πιο ψηλά. Με την ποιοτική ενίσχυση που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα, είναι σίγουρο πως θα έλθουν καλύτερες μέρες.

Προχθές βράδυ είχε δέκα τελικές προσπάθειες, με τις εφτά να είναι στον στόχο, ενώ η κατοχή της μπάλας ήταν στο  51-49% υπέρ της ομάδας της Λεμεσού. Δέχθηκε δύο γκολ από κόρνερ, κάτι το οποίο προβλημάτισε και πάνω σε αυτό θα δουλέψει η τεχνική ηγεσία, όμως σε γενικές γραμμές, η Πάφος FC άφησε πολλές υποσχέσεις. Πήγαν καλά οι Σακό, Πάντσεον και Βαλεριάνος, όμως όλοι γενικά άρεσαν και άφησαν υποσχέσεις. Το γεγονός ότι προηγήθηκε δύο φορές στο Τσίρειο και κοίταξε στα μάτια μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα λέει πολλά.

Πήγε καλά και η άμυνα με τον Πανός και τον Λαφράνς, όμως όλες οι γραμμές είναι σίγουρο πως με την πάροδο του χρόνου θα βελτιωθούν. Οι φίλοι της παφιακής ομάδας απόλαυσαν στο πρώτο ημίχρονο τον Μπακαρί Σακό, ο οποίος ήταν ένας διαρκής κίνδυνος για την εστία του Απόλλωνα. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε αρκετά κουρασμένος, αλλά χωρίς αμφιβολία η πρώτη εικόνα του αντικατοπτρίζει το μεγάλο όνομα που κουβαλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ