aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠοντάρει στο «δέσιμο» των ποιοτικών μονάδων

Ποντάρει στο «δέσιμο» των ποιοτικών μονάδων

TOY ΓΙΩΡΓΟY ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το ιδανικό ξεκίνημα με την εκτός έδρας νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, δεν είχε και την ανάλογη συνέχεια. Η Πάφος FC πήρε τους τρεις βαθμούς στο «Αμμόχωστος», αλλά ακολούθως η πορεία της δεν ήταν η αναμενόμενη. Έχασε και στα τρία παιχνίδια  με την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση.

Ακολουθεί άλλο ένα δύσκολο ματς με την Ομόνοια, γι’ αυτό και ο Ζέλικο Κόπιτς προετοιμάζει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα του. Ο Κροάτης γνωρίζει τις δυσκολίες που θα συναντήσει η ομάδα του, αλλά ποντάρει στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών του. Μπορεί μέχρι τώρα κάποιοι να μην απέδωσαν ικανοποιητικά, όμως μετά από τέσσερις επίσημους αγώνες βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση, έχουν «δεθεί» με τους συμπαίκτες τους και έχουν φθάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Εκτός από τους μόνιμα τραυματίες Μπεριγκόν, Ιμπραχίμ και Βαρέλα, οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι με την τεχνική ηγεσία να έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο ποιους θα χρησιμοποιήσει. Στην Παφιακή ομάδα, ποντάρουν πολλά στους Σακό, Πάντσεον, Τόρες, αλλά και στα περσινά «κανόνια», τους Ράσιτς και Νέμετς.

Το κέντρο της άμυνας με τους Άραγιουρι και Λαφράνς τα πάει αρκετά καλά, όμως για να αποδώσει ικανοποιητικά η ομάδα και να φτάσει στα ποθητά αποτελέσματα θα πρέπει να ανεβάσουν όλοι την απόδοσή τους. Μικροπρόβλημα τραυματισμών αντιμετώπισαν οι Λουλίνια και Σιρόκ, αλλά τα ξεπέρασαν και είναι σίγουρο πως θα αποτελέσουν δύο ισχυρές μονάδες στην προσπάθεια της Πάφος FC να παρουσιαστεί με απαιτήσεις απέναντι στην αναγεννημένη φέτος Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ