aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΠετροβολισμοί εκτός γηπέδου, ζημιές στο λεωφορείο της Πάφος FC και σε αυτοκίνητα

Πετροβολισμοί εκτός γηπέδου, ζημιές στο λεωφορείο της Πάφος FC και σε αυτοκίνητα

Μεταφέρθηκε και εκτός γηπέδου η ένταση μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με την Πάφος FC στο «Αμμόχωστος». Ο αγώνας αμαυρώθηκε από ντροπιαστικές εικόνες στο φινάλε με επεισόδια και σύρραξη των πρωταγωνιστικών στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας και τους ανθρώπους των γηπεδούχων να καταγγέλλουν ανάρμοστη συμπεριφορά.

Μάλιστα, προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον τεχνικό διευθυντή της Πάφος FC, Γκάιθκα Μεντιέρα. Θυμίζουμε πως στη συνέντευξη Τύπου ο Ελλαδίτης προπονητής άφησε να νοηθεί ότι δέχθηκε κτύπημα, χωρίς να κατονομάσει από ποιόν.

Η ένταση μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου με τους οπαδούς της Πάφου να καταγγέλλουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επίθεση και ζημιές σε αυτοκίνητα. Επίσης, όπως προκύπτει από τους ανθρώπους της Πάφος FC προκλήθηκαν ζημιές στα λάστιχα του λεωφορείου που μετέφερε την αποστολή στη Λάρνακα με αποτέλεσμα να καλέσουν άλλο λεωφορείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ