aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠαλιούρας: Προανήγγειλε δεκάδα μετεγγραφών από την Πάφος FC

Παλιούρας: Προανήγγειλε δεκάδα μετεγγραφών από την Πάφος FC

Δεκάδα μετεγγραφών από την Πάφος FC στην ερχόμενη μετεγγραφική περίοδο, προανήγγειλε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Πολύβιος Παλιούρας με δηλώσεις του στην κάμερα της Cablenet, πριν την έναρξη του ματς με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Τόνισε πως πρόθεση της διοίκησης είναι να κρατήσει ένα καλό κορμό ποδοσφαιριστών και να γίνουν περίπου δέκα μετεγγραφές όσο πιο νωρίς γίνεται. Σχολίασε επίσης το θέμα που αφορά τον Στιβ Κωνσταντινίδη, για τον οποίο είπε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα για την ώρα και παραμένει προπονητής της ομάδας.

Όσα δήλωσε ο Πολύβιος Παλιούρας:

«Για την ώρα δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Στίβ, είναι προπονητής της ομάδας μας. Ο προγραμματισμός είναι σε εξέλιξη, έχουν γίνει αναλύσεις. Προσανατολιζόμαστε να κρατήσουμε ένα καλό κορμό και να γίνουν περίπου δέκα μετεγγραφές, οι οποίες θέλουμε να γίνουν όσο πιο νωρίς γίνεται. Το ζητούμενο να έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές με την έναρξη της προετοιμασίας. Έγιναν και κάποιες συζητήσεις με παίκτες από το υπάρχων ρόστερ αλλά ονόματα δεν μπορούμε να πούμε. Όλα ξεκίνησαν να μπαίνουν σε μια ροή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ