aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠαλιούρας: «Όλοι έχουμε ευθύνες - Οι διαφορές ανατρέπονται»

Παλιούρας: «Όλοι έχουμε ευθύνες – Οι διαφορές ανατρέπονται»

Για όλα όσα αφορούν την Πάφος FC μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο Πολύβιος Παλιούρας, την επόμενη ημέρα της ήττας (0-1) από την ΑΕΚ.

Όσα δήλωσε ο Πολύβιος Παλιούρας:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Είμαστε απογοητευμένοι καθώς θέλαμε να μπούμε με νίκη στα πλέι οφ, είναι μόλις 10 παιχνίδια, έμειναν εννιά. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, ήταν δίκαιη η νίκη της ΑΕΚ. Εμείς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, η ΑΕΚ τα κατάφερε και δεν πήραμε κάτι περισσότερο».

Για την δήλωση του προπονητή ότι οι παίχτες έδωσαν τα πάντα: «Δεν είχαμε άσχημο παιχνίδι, όμως δεν είχαμε την ουσία. Δεν δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι. Οι παίχτες ακολούθησαν το πλάνο του προπονητή, όμως δεν πήραμε το ζητούμενο. Οι παίκτες μας είναι ποιοτικοί και νομίζω μπορούν να το δείξουν στον αγωνιστικό χώρο. Έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, πρέπει ν ααλλάξουμε το κλίμα και να διακεδικήσουμε την πρόκριση στο κύπελλο.

Για το ότι δεν κερδίζει στην έδρα της η Πάφος FC: «Μας προβληματίζει το γεγονός και δεν θέλουμε ο κόσμος μας να φεύγει δυσαρεστημένος. Νιώθουμε όλοι απογοήτευση, σημασία έχει να δούμε γιατί δεν απέδωσε η ομάδα σε άλλο ένα ματς και να επανέλθουμε».

Για το ότι βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών ο Καρσέδο: «Όλοι έχουμε ευθύνες, ο καθένας σημαίνει κάτι κάνει λάθος για να μην αποδίδει η ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε και να αποδείξουμε μέσα από αποτελέσματα ότι μπορούμε. Θέλουμε καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα.

Για το ματς κυπέλλου: «Η ομάδα πάει γεμάτη εκτός από τον Μάριο Δημητρίου. Είναι ένας ποιοτικός αντίπαλος η Νεά Σαλαμίνα, ειδικά στην έδρα της σε μονό παιχνίδι. Όμως πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί αφού θέλουμε την πρόκριση, μας ενδιαφέρει το κύπελλο».

Για το ματς πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ: «Θα απουσιάσει ο Ζάιρο, θα δούμε για Μελούσο αφού δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα».

Για το -10 από την πρώτη θέση: «Οι διαφορές ανατρέπονται αλλά αυτό εξαρτάται από την απόδοση μας. Πρέπει να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε ματς, είναι δύσκολα τα πράγματα όμως οι στόχοι μας είναι ψηλότεροι από πέρσι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ