aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΠαιχνίδι «έξι βαθμών» στο «Αμμόχωστος

Παιχνίδι «έξι βαθμών» στο «Αμμόχωστος

ΤΩΝ  ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μία ομάδα που παραπαίει και μία που άρχισε να βρίσκει τα πόδια της, θα αναμετρηθούν σήμερα στο «Αμμόχωστος». Από τη μια ο ουραγός Ερμής των έξι σερί ηττών και από την άλλη, η Πάφος με το διπλό επί της Ομόνοιας και την ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ. Πάρα ταύτα, απέχουν μόνο δύο βαθμούς και θέλουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Συνεπώς, πρόκειται για παιχνίδι έξι βαθμών.

Αρχή με τον γηπεδούχο. Όλοι στην ομάδα της Αραδίππου ζουν και αναπνέουν για τη σημερινή πολύ σημαντική και κρίσιμη αναμέτρηση με την Πάφο στο «Αμμόχωστος», όπου η νίκη θεωρείται από όλους μονόδρομος. Μπορεί οι «φτεροπόδαροι» να βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις τρεις βαθμούς, μπορεί να έχουν να αντιμετωπίσουν την ομάδα που είναι φορμαρισμένη και ανεβασμένη, όμως οι παίκτες του Ντε Ντέους δεν έχουν περιθώρια για κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη.

Οι τρεις βαθμοί είναι κάτι σαν μονόδρομος μιας και οι μαυροκόκκινοι δεν θέλουν να μείνουν καθηλωμένοι στον πάτο και όσο περνούν οι αγωνιστικές να μεγαλώνει όλο και περισσότερο η πίεση και το άγχος για το αποτέλεσμα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δούλεψε αρκετά με τους παίκτες του στο ψυχολογικό κομμάτι, καθώς και στην ανάπτυξη της ομάδας, δίνοντας έμφαση στα τελειώματα. Η επιστροφή του Κεϊτά μπορεί να ενισχύσει την επιθετική γραμμή, μιας και είναι επικίνδυνος, γρήγορος και μπορεί να δώσει πολλά.

Όσο για την Πάφος FC, θα κυνηγήσει σήμερα το διπλό στη Λάρνακα με αντίπαλο τον Ερμή, δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που είχε με τους «αιώνιους» της Λευκωσίας. Εξακολουθούν να βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, γι’ αυτό και θα προσπαθήσουν να κάνουν καλύτερο παιχνίδι από τα δύο τελευταία. Ο Ζέλικο Κόπιτς, στο μικρό διάστημα που είναι στην ομάδα, έχει περάσει κάποια στοιχεία από αυτά που θέλει να εφαρμόζουν οι ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο.

Η πορεία στο πρωτάθλημα, θα εξαρτηθεί, όμως, από την ουσία που θα έχουν οι εμφανίσεις των γαλάζιων. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μολ, την τετράδα της άμυνας θα απαρτίζουν οι Σιρόκ, Μπαγκάαρντ, Χολτ και  Ζάντερ. Στα φτερά θα είναι ο Ζαχαρίου με τον Ανγκούλο και στη μεσαία γραμμή οι Φόλπρεχτ, Ζίβουλιτς και Κουλς, ενώ ο Νέμετς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ