aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Ξεσκονίζει την κυπριακή αγορά

Πάφος FC: Ξεσκονίζει την κυπριακή αγορά

Τι και αν η τρέχουσα σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί; Τι αν έχει μπροστά της σημαντικούς αγώνες για τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για πρώτη φορά στην ιστορία της; Στην Πάφος FC ο μετεγγραφικός προγραμματισμός για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο «τρέχει».

Οι… κεραίες του Ντάρκο Μίλανιτς είναι στραμμένες στην Κύπρο και την εγχώρια αγορά, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως εξετάζονται και άλλοι Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Η παφιακή ομάδα, υπενθυμίζουμε, έχει ήδη έλθει σε συμφωνία με τον Μάριο Δημητρίου.

Παράλληλα, δεν πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο μετεγγραφής που θα… ταράξει τα νερά, είτε αυτή αφορά γηγενή είτε ξένο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη χώρα μας. Μας έχει συνηθίσει, άλλωστε η Πάφος FC, τα τελευταία χρόνια σε μετεγγραφές που προκαλούν αίσθηση.

Συνεχίζεται εν τω μεταξύ η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ. Στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες, μετά από περίπου 1,5 μήνα και δη τη νίκη επί του Εθνικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ