aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Το προβληματικό πρόσωπο στα «εκτός»

Πάφος FC: Το προβληματικό πρόσωπο στα «εκτός»

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Με στόχο να ανοίξει την ψαλίδα από τον δεύτερο στον Β’ Όμιλο ΑΠΟΕΛ πήγε στο Παραλίμνι η Πάφος FC, για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Εμφανίστηκε όμως κατώτερη των περιστάσεων και πέταξε την ευκαιρία στα σκουπίδια.

Μετά τις τέσσερις σερί νίκες (δύο εκ των οποίων εκτός έδρας), η παφιακή ομάδα παρουσίασε ξανά το προβληματικό εκτός έδρας πρόσωπο που παρουσίαζε στη μεγαλύτερη διάρκεια της φετινής περιόδου. Άλλωστε, αυτή ήταν και η μεγαλύτερη πληγή της ομάδας και ένας από τους λόγους που έμεινε εκτός εξάδας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε σύνολο δώδεκα ηττών στο φετινό πρωτάθλημα οι εννέα ήταν μακριά από το «Στέλιος Κυριακίδης».

Την ερχόμενη Τετάρτη σε ένα ακόμα εκτός έδρας ματς (τέταρτο συνεχόμενο) απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, ο Στιβ Κωνσταντινίδης θέλει να δει την ομάδα του να αγωνίζεται όπως και κόντρα σε Εθνικό και Καρμιώτισσα (ως τυπικά φιλοξενούμενη). Δύο ματς στα οποία η Πάφος FC κράτησε το μηδέν παθητικό, ενώ ήταν αποτελεσματική στην επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ