aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Το κορυφαίο επιθετικό δίδυμο!

Πάφος FC: Το κορυφαίο επιθετικό δίδυμο!

Οι Ζάιρο και Μουαμέρ Τάνκοβιτς αποτελούν τους πρωταγωνιστές της φετινής πορείας της Πάφος FC στην α’ φάση. Έχοντας πετύχει 13 και 10 γκολ αντίστοιχα, αποτελούν επίσης, το μοναδικό επιθετικό δίδυμο στο πρωτάθλημα με διψήφιο αριθμό τερμάτων αμφότεροι. Αρκετά μάλιστα από τα γκολ αυτά υπήρξαν καθοριστικά, αποκομίζοντας βαθμολογικό όφελος για τους γαλάζιους.

Είναι χαρακτηριστικό πως μαζί έχουν σκοράρει τα 23 από τα 48 γκολ της παφιακής ομάδας, που αναλογεί περίπου σε ποσοστό 48%. Επίδοση που καθιστά τους Ζάιρο και Τάνκοβιτς ως το κορυφαίο επιθετικό δίδυμο του πρωταθλήματος, πάνω από τα δίδυμα της ΑΕΚ (Σολ-Τρισκόφσκι, 20 γκολ) και του Εθνικού Άχνας (Ηλία, Καμπρέρα, 19 γκολ). Οι δύο τους έχουν μοιράσει επίσης συνολικά εννέα ασίστ (πέντε ο Βραζιλιάνος, τέσσερις ο Σουηδός), εκ των οποίων οι τρεις ήταν από τον έναν στον άλλον.

Εξάλλου, η Πάφος FC ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Οι γαλάζιοι ετοιμάζονται να υποδεχτούν την ομάδα της Αμμοχώστου έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας και Ευρώπης. Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας, αφού εξέτισε την ποινή του κόντρα στον Οθέλλο. Ο Ισπανός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Τάνκοβιτς, ενώ αμφίβολοι παραμένουν οι Μπρούνο και Μάριος Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ