aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Το γοργόν και χάριν έχει

Πάφος FC: Το γοργόν και χάριν έχει

Μιαν ανάσα από την κορυφαία επιτυχία της ιστορίας της βρίσκεται η Πάφος FC. Με νίκη επί της Δόξας την Παρασκευή στο Μακάρειο, θα «κλειδώσει» θέση στην εξάδα. Με το «διπλό» στο Δασάκι έκανε το πρώτο και αποφασιστικό βήμα και τώρα απομένει άλλο ένα και καθοριστικό. Ο στόχος της παφιακής ομάδας είναι να τελειώσει την υπόθεση εξάδα από μεθαύριο, ώστε να μην πάει στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη, που θα μοιάζει με τελικό.

Είναι στα δικά της πόδια η επιτυχία και δεν θέλει με τίποτα να την αφήσει να πάει χαμένη. «Να μπούμε στην εξάδα χωρίς να περιμένουμε αποτελέσματα από τους άλλους. Να μπούμε με φουλ βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια για να διεκδικήσουμε ότι μπορέσουμε από θέση ισχύος», τόνισε ο γενικός διευθυντής Χάρης Θεοχάρους. Ξεκάθαρα, λοιπόν, το σύνθημα στην παφιακή ομάδα είναι: «Το γοργόν και χάριν έχει».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΠ και μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας ο Ντένις Χόιτσκο θα αγωνιστεί με τον Άρη και θα εκτίσει την ποινή του στην 1η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Εξάλλου, η διοίκηση του συλλόγου, όπως ενημέρωσε, «σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Πάφος ΘΥΡΑ 5, θα διευθετήσουν για άλλη μια φορά δωρεάν μεταφορά των φίλων της ομάδας για τον αγώνα της Παρασκευής». Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η μεταφορά περιλαμβάνει δωρεάν εισιτήριο και φαγητό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ