aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Το ευρωπαϊκό εισιτήριο επιβάλλει «διπλό»

Πάφος FC: Το ευρωπαϊκό εισιτήριο επιβάλλει «διπλό»

Το πρώτο «διπλό» επί της Ομόνοιας μετά από 4,5 χρόνια θέλει και θα ψάξει η Πάφος FC στο σημερινό παιχνίδι (18:00, Primetel1). Άλλωστε είναι κάτι που το επιβάλλει η προσπάθειά της για εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αφού αυτός είναι ο ρεαλιστικός στόχος της παφιακής ομάδας. Γιατί, μπορεί μαθηματικά να ελπίζει για τον τίτλο, όμως οι εννιά βαθμοί απόσταση από την κορυφή δεν είναι και λίγοι.

Η ομάδα του Μπεργκ αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα σχεδόν δύο μήνες, όταν κέρδισε για τελευταία φορά την ΑΕΛ στις 8 Φεβρουαρίου, ενώ εκτός έδρας έχει να πανηγυρίσει από τις 13 Ιανουαρίου όταν πέρασε από το Παραλίμνι. Είναι κάτι που φανερώνει πως, δεν βρίσκεται στα καλύτερά της, τουλάχιστον όσον αφορά στα αποτελέσματα, γιατί αγωνιστικά στα τελευταία δύο ματς με Άρη και ΑΠΟΕΛ έδειξε σημάδια ανάκαμψης αν και έμεινε στην ισοπαλία.

«Θα δώσουμε περισσότερη έμφαση στο παιχνίδι του κυπέλλου. Εμείς θα πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο» σχολίασε ο Μπεργκ στο γραφείο Τύπου του συλλόγου. Δεν γνωρίζει εάν θα επηρεάσει το σημερινό παιχνίδι αυτό της προσεχούς Πέμπτης στο κύπελλο, «αλλά πάντα θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια και πάντα υπάρχει πίεση στο ποδόσφαιρο». Καταλήγοντας, τόνισε: «Αν είσαι ομάδα που διεκδικεί τίτλους, πάντα θα υπάρχει πίεση».

Ο Νορβηγός τεχνικός ενδέχεται να προφυλάξει κάποιους ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι κυπέλλου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει για το σημερινό. Αντιθέτως, καθώς ενδιαφέρει πολύ και το πρωτάθλημα, διεκδικώντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο, τη στιγμή που νιώθει πολύ περισσότερο πλέον και την ανάσα του Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ