aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Το δίδυμο με το 50% των τερμάτων της

Πάφος FC: Το δίδυμο με το 50% των τερμάτων της

Στηρίζει πολλά στους Ζάιρο και Τάνκοβιτς για κατάκτηση του κυπέλλου

Η Πάφος FC πέτυχε 59 γκολ σε 35 αγώνες πρωταθλήματος. Τα μισά γκολ, συγκεκριμένα τα 29, τα πέτυχαν δύο ποδοσφαιριστές, οι Ζάιρο (15) και Τάνκοβιτς (14). Ξεκάθαρα, λοιπόν, η παφιακή ομάδα στηρίζεται στους δύο πιο πάνω παίκτες στο σκοράρισμα και στους οποίους εναποθέτει τη μεγάλη ελπίδα της για κατάκτηση του κυπέλλου.

Ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, ικανοί να βάλουν δύσκολα στην άμυνα της Ομόνοιας, τόσο στον τελικό όσο και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Ζάιρο και Τάνκοβιτς, λοιπόν, είναι σε θέση να πάρουν στους ώμους τους την Πάφος FC, στο κρισιμότερο ματς της Ιστορίας της. Όχι πως δεν μπορεί να σκοράρει άλλος. Αντιθέτως, η ομάδα του Καρσέδο έχει ποιοτικό ρόστερ και μπορεί να πάρει γκολ από όλους τους παίκτες της.

Για την ώρα οι Παφίτες προετοιμάζονται για το παιχνίδι του Σαββάτου, το οποίο θα θελήσουν να κερδίσουν, αναμένοντας «δώρο» από την Ανόρθωση που θα παίξει με τον Άρη ώστε να τερματίσουν στην τέταρτη θέση σφραγίζοντας αυτομάτως ευρωπαϊκό εισιτήριο για πρώτη φορά στην Ιστορία του Συλλόγου! Ο κόσμος της ομάδας είναι σε αναμονή της έναρξης προπώλησης των εισιτηρίων του τελικού κυπέλλου που αρχίζει σήμερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ