aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΤο… άλλο γκολ του Τάνκοβιτς που αξίζει παραπάνω από το ψεσινό

Το… άλλο γκολ του Τάνκοβιτς που αξίζει παραπάνω από το ψεσινό

Ο Μουαμάρ Τάνκοβιτς είναι από ψες το κεντρικό πρόσωπο των δύο ημιτελικών. Αφού το Ομόνοια-Άρης έληξε 0-0 και η πρόκριση είχε κριθεί από το πρώτο ματς (3-0), η γκολάρα του Σουηδού, που χάρισε την πρόκριση στην Πάφος FC επί του Απόλλωνα, βρίσκεται στο επίκεντρο και όχι άδικα.

Ωστόσο το ποδόσφαιρο είναι απλώς το πιο σημαντικό από τα δευτερεύοντα πράγματα της ζωής. Πολύ πιο μεγάλη αξία έχει η ανθρωπιά και σύμφωνα με τον προπονητή ακαδημιών της Πάφος FC, Τάσο Μακρή, και πατέρα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Ανδρέα, ο Τάνκοβιτς δεν τη στερείται.

Αρκεί να διαβάσετε τη σημερινή ανάρτησή του:

«Θα ήθελα να δημοσιοποιήσω ένα περιστατικό που έχει σχέση με τον Μουαμάρ Τανκοβιτς. Mια μέρα που η ομάδα είχε προπόνηση στο “Στέλιος Κυριακίδης” και εγώ ήμουν στο προπονητικό κέντρο, είδα τον ποδοσφαιριστή να παρκάρει πρόχειρα, να παίρνει ένα πακέτο από take away και να τρέχει προς τα αποδυτήρια, να βρίσκει το παιδί που φρόντιζε την καθαριότητα των αποδυτηρίων και να του δίνει το φαγητό.

Τον πλησίασα και του είπα Μουαμάρ σε αγαπούσα σαν ποδοσφαιριστή μας, αλλά τώρα σε εκτιμώ ακόμη περισσότερο. Αυτός μου είπε ότι αγχώθηκε πως θα έμενε ο φροντιστής χωρίς φαγητό και έφυγε να προλάβει την προπόνηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ