aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θόλωσε και έβγαλε τα μάτια της

Πάφος FC: Θόλωσε και έβγαλε τα μάτια της

Όποιος πίστευε πως η Πάφος FC θα έκανε αψεγάδιαστη πορεία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και θα έκοβε δίχως ανταγωνισμό πρώτη το νήμα στο τέλος της σεζόν πήρε την (σκληρή) απάντηση το βράδυ του Σαββάτου. Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσβατος και όσο περνάνε οι αγωνιστικές τα πράγματα θα γίνονται ακόμα πιο ζόρικα. Η πίεση θα αυξάνεται, τα πόδια θα βαραίνουν και τα νεύρα θα… φουντώνουν.

Η ισόπαλη (1-1) αναμέτρηση της παφιακής ομάδας με τον Ολυμπιακό το βράδυ του Σαββάτου επιβεβαίωσε όσα εδώ και καιρό λέει ο Χένινγκ Μπεργκ και επανέλαβε μετά το τέλος του αγώνα. «Ξέρουμε πού ήταν η Πάφος πριν τρία χρόνια, πού ήταν πέρσι και πού είναι τώρα. Είναι μια διαδικασία, κτίζουμε κάτι, θα υπάρχουν πάνω και κάτω. Αν δεν μπορείς να τα διαχειριστείς δεν θα πετύχεις ποτέ», δήλωσε ο Νορβηγός προπονητής, ο οποίος εξέφρασε δημόσια τα παράπονά του για τη διαιτησία και μάλλον κράτησε για τον εαυτό του αυτά για τους ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνοι, οι πολλές διακοπές του αγώνα εμπόδισαν την παφιακή ομάδα να αποκτήσει ρυθμό. Οι συνεχόμενες πτώσεις των παικτών του Ολυμπιακού προκάλεσαν νεύρα στους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους. Θόλωσαν, σε κρίσιμες στιγμές δεν υπήρχε καθαρό μυαλό και προσήλωση στο τελείωμα των φάσεων, ενώ στην αντίθετη πλευρά του γηπέδου πλήρωσαν ένα τραγικό λάθος που έφερε την πρώτη εντός έδρας παραβίαση της εστίας του Άντος στη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ