aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θέλει να βάλει ένα τέλος

Πάφος FC: Θέλει να βάλει ένα τέλος

Την επιστροφή στις νίκες μετά από έξι σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα θα ψάξει σήμερα (19:00 / Cablenet1) η Πάφος FC, που φιλοξενεί την ΠΑΕΕΚ στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Η παφιακή ομάδα μπήκε με το… δεξί στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, «σκορπίζοντας» τον ΑΠΟΕΛ και ταυτόχρονα γεμίζοντας με φιλοδοξίες τους φίλους της. Έκτοτε όμως αγνοεί τη νίκη και έχει «καταφέρει» να βρεθεί σε δυσμενή βαθμολογικά θέση… φλερτάροντας με τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τρία σερί ισόπαλα εντός έδρας ματς μετρά η Πάφος FC, με αντίπαλους ΑΕΚ, Δόξα και Ολυμπιακό. Σε τρεις σερί αγώνες στο «Στέλιος Κυριακίδης» χωρίς νίκη είχε μείνει και στους περσινούς πρώτους τρεις κόντρα σε Ομόνοια (2-2), Ανόρθωση (0-1) και Εθνικό (2-2). Τότε οι Παφίτες αντέδρασαν με νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (1-0), κάτι που θέλουν να πετύχουν και σήμερα επί της ομάδας της Κερύνειας. Στην προσπάθειά τους αυτή θα στερηθούν των υπηρεσιών των Χότσκο, Λέιτε και Πάνιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ