aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θέλει να δει τη δουλειά να αποδίδει καρπούς

Πάφος FC: Θέλει να δει τη δουλειά να αποδίδει καρπούς

Στη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα στοχεύει η Πάφος FC στο αυριανό ματς κόντρα στον Ολυμπιακό (19:00). Η παφιακή ομάδα, μετά το εντυπωσιακό αποτέλεσμα της πρεμιέρας απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (4-0), έχει μείνει μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Στην περίπου δύο εβδομάδων διακοπή που είχε στη διάθεσή του, ο τεχνικός Ντάρκο Μίλανιτς δούλεψε στα αγωνιστικά προβλήματα που είχε εντοπίσει στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, προετοιμάζοντας καταλλήλως τους παίκτες του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Σλοβένος τεχνικός θέλει να δει τα αποτελέσματα της δουλειάς που «έριξαν» οι Παφίτες να αποτυπώνεται εντός του αγωνιστικού χώρου σε άμυνα και επίθεση. Θέλει ταυτόχρονα να δει τους ποδοσφαιριστές του να εκμεταλλεύονται τον παράγοντα έδρα, που πέρσι αποτέλεσε το δυνατό «όπλο» της Πάφος FC, ενώ φέτος σε σύνολο τριών αγώνων μετρά μια μόλις νίκη (ΑΠΟΕΛ) και δύο ισοπαλίες (ΑΕΚ, Δόξα).

Επανέρχεται ο Αουρέλιο, ενώ σε καλό βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται ο Αΐλτον. Εκτός πλάνων του προπονητή τους παραμένουν Λέιτε και Χότσκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ