aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Θέλει η έκτη προσπάθεια να είναι η τυχερή

Πάφος FC: Θέλει η έκτη προσπάθεια να είναι η τυχερή

Η αποστολή της Πάφος FC στρατοπέδευσε από χθες βράδυ σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας ενόψει του σημερινού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Άρη, η ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς παρουσιάζεται αποφασισμένη να επιστρέψει σε νικηφόρα τροχιά, κάτι που θα της επιτρέψει να υποσκελίσει βαθμολογικά τον Ολυμπιακό, να ανέβει στην τέταρτη θέση, αφήνοντας αυτομάτως τον σημερινό αντίπαλο στο -3.

Η Πάφος FC, πάντως, καλείται να σταθεί στο ύψος της τούτη τη φορά σε εκτός έδρας ματς, πανηγυρίζοντας το πρώτο «διπλό» στο τρέχον πρωτάθλημα. Μακριά από το «Στέλιος Κυριακίδης» έχει ηττηθεί από την ΑΕΛ (0-4), τον Απόλλωνα (0-2), την Ανόρθωση (0-1) και εξήλθε ισόπαλη με την Ομόνοια (1-1) και τον Άρη (0-0). Μετρά, ήδη, πέντε αποτυχημένες προσπάθειες για το τρίποντο.

Εκτός επιλογών είναι ο Ζοάο Αουρέλιο λόγω καρτών και οι τραυματίες Μπρούνο Λέιτε, Ντένι Χόσκο. Ο τελευταίος, πάντως, πάει αρκετά καλά και υπολογίζεται ότι σύντομα θα αποτελέσει επιπρόσθετη επιλογή για τον προπονητή του. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, τουλάχιστον μέχρι χθες, η παρουσία των Αΐλτον Σίλβα, Κέβιν Μπεριγκό και Κέναν Μπάιριτς χαρακτηριζόταν αμφίβολη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ