aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Στο Δασάκι θα ψάξει βήμα εξάδας

Πάφος FC: Στο Δασάκι θα ψάξει βήμα εξάδας

Στην Πάφος FC συνεχίζουν την προετοιμασία ενόψει του αυριανού πολύ σημαντικού αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό στο Δασάκι (19:00). Αδιαπραγμάτευτος στόχος, απέναντι στην ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος, για τους Παφίτες αποτελεί η νίκη, που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση θέσης στην πρώτη εξάδα. Για την αναμέτρηση δεν υπολογίζεται ο Όνι Βαλακάρι, ενώ η διοίκηση θα διαθέσει δωρεάν μεταφορά των φίλων της ομάδας.

Την ίδια ώρα, αναμένονται στην Κύπρο οι ιδιοκτήτες της παφιακής ομάδας, κάνοντας σκέψεις για διάφορες ενέργειες, όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου Πολύβιος Παλιούρας, σε χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις.

«Θα επιδιώξουμε συναντήσεις με τα ψηλά δώματα ώστε να θέσουμε τα παράπονά μας», είπε, αναφορικά με τα παράπονα προς τη διαιτησία που εκφράστηκαν το προηγούμενο διάστημα. «Βιώσαμε την αδικία και αυτό που ζητάμε είναι ισονομία στις αποφάσεις», συμπλήρωσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ