aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Προχωρημένες οι επαφές με Μπεργκ

Πάφος FC: Προχωρημένες οι επαφές με Μπεργκ

Προχώρησαν οι συζητήσεις με τον Χένινγκ Μπεργκ, σε τέτοιο σημείο που εκφράζεται η αισιοδοξία στην Πάφος FC, ότι οι πιθανότητες για να δώσουν τα χέρια με τον Νορβηγό προπονητή είναι πολύ περισσότερες απ΄ ότι να συμβεί το αντίθετο.

Ο πρώην κόουτς της Ομόνοιας εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Κύπρο, αναλαμβάνοντας τούτη τη φορά τα ηνία της παφιακής ομάδας, αφού πέραν από το καλό συμβόλαιο που του δίνεται, το γενικό πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε, κάθε άλλο παρά αρνητικό τον βρίσκει.

Τα αμέσως επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται ιδιαιτέρως σημαντικά. Στην Πάφος FC, θέλουν να ολοκληρώσουν το συντομότερο το εν λόγω βαρυσήμαντο κεφάλαιο που άπτεται του προγραμματισμού, δρομολογώντας ακολούθως τις επόμενες κινήσεις. Οι Σεργκέι Λομάκιν και Ρομάν Ντουμπόφ ενημερώνονται για τις εξελίξεις που προκύπτουν, δηλώνοντας με τη σειρά τους αισιόδοξοι πως θα δώσουν εν τέλει τα χέρια με τον Χένινγκ Μπεργκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ